„Tajna večera“ organizira se za određeni broj ljudi

„Tajna večera“ organizira se za određeni broj ljudi
0

Uz ugodnu atmosferu koju smo im pripremili uz pomoć cvjećarnice Iris, za pripremu same večere pobrinuo se chef Luka Đolonga svojim nagrađivanim jelima. Uz Luku koji je kuhar pri restoranu Minerva, pomogli su i ostali djelatnici na čelu s Ljerkom Šebečić, menadžericom hrane i pića restorana Minerva. Za desert se pobrinuo EKOS, a gosti su imali prilike uživati u aperitivima OPG-a Gašparac, zatim u kombinaciji vrhunskih vina vinarije Kopjar, Baroknom pivu koje su nam omogućili Medina škrinja i VBV, te vinu od bazge koji je proizveo Damir Štefanec. Ovo je prilika da zahvalimo svima njima koji su nam pripomogli u realizaciji ove prve „Tajne večere“. – rekao je Ivan Todorović

„Tajna večera“ organizira se za određeni broj ljudi kojima se šalju pozivnice na događaj koja im otkriva temu večere te datum i sat održavanja. Ako pozvana osoba prihvati poziv, dobiva daljnje upute o samom događaju. Na dan večere goste s liste na određenom mjestu dočekuje domaćin večere i vodi ih na skrivenu lokaciju gdje ih dočekuje chef s posebnim menijem te ugodna atmosfera prilagođena temi.

Prva „Tajna večera“ održana je u prostorima Galerijskog centra Varaždin u Uskoj ulici gdje se momentalno održava posljednja izložba autora iz Zaprešića – Nade Škrlin i Igora Modrića, a s obzirom na prostor tema večera bila je „Crno bijelo sa zlatnim sjajem“.

0

There are currently no comments.