1. Tajna večera u Varaždinu

1. Tajna večera u Varaždinu
0

U Varaždinu prvi puta održana „Tajna večera“

Protekle je subote održana prva „Tajna večera“ u Varaždinu. Organizatori večere odlučili su prihvatiti izazov i organizirati ovaj zanimljivi društveni događaj, a prema prikupljenim idejama i primjerima iz svijeta i Hrvatske. Organizatore čine troje nerazdvojnih prijatelja – Alenka Čović, vlasnica obrta FLAVO koji se, uz pisanje i provedbu projekata sufinanciranih iz EU fondova, bavi i organizacijom događaja, Hrvoje Selec, tajnik udruge Filmsko-kreativni studio VANIMA i Ivan Todorović, direktor IT firme IT Media d.o.o.

Kako smo zadnjih desetak godina zajednički organizirali brojne događaje, seminare, radionice i festivale, odlučili smo spojiti iskustva i pokrenuti novi projekt „Tajna večera“ kako bi Varaždinu pružili još jedan zanimljiv, drugačiji događaj, te time dodatno obogatili kulturno-turističku ponudu grada novim doživljajem na kreativan način. – rekla je Alenka Čović u ime organizatora.

Cilj večere je spajanje ljudi iz različitih sektora javno-društvenog života, odnosno zbližavanje kulturnjaka, djelatnika u turizmu, poduzetnika, freelancera, sportaša,  kreativaca, a sve kako bismo svi zajedno kroz razgovor i ugodno druženje kreirali nove ideje i potaknuli suradnju koja će pozitivno utjecati na prosperitet Varaždina. Nakon što se više od deset godina kontinuirano bavim kulturom u Varaždinu i dalje mislim da smo kao Grad specifični po velikom broju kreativaca koji na kraju krajeva žele promjene na bolje, promjene prema pozitivnijem pogledu na sam život ovdje. Svi se mi manje više u gradu znamo, no poznamo li se dovoljno? Ipak se za promjene u društvu na bolje nekad moramo potruditi i sami, svi mi zajedno.  Odlučili smo pozvati zanimljive i različite ljude na prvu „Tajnu večeru“, te je tako šesnaest pojedinaca prihvatilo naš poziv i sudjelovalo u ovom jedinstvenom događaju. Ovim im putem od srca zahvaljujemo što su prihvatili izazov i probili led što vjerujem za prvi puta zaista nije lako. – istaknuo je Hrvoje Selec.

0

There are currently no comments.